Direct naar de content

Partners

Onze partners dragen elk op hun eigen wijze bij aan de doelstellingen van deze website. Zij helpen ons bijvoorbeeld de informatie breed zichtbaar te maken via hun eigen kanalen.

Bionieuws schenkt als vakblad voor biologen aandacht aan de thema’s die biotechologie.nl ook behandelt. Met een groot bereik in het Voortgezet Onderwijs draag Bionieuws bij aan de zichtbaarheid van de website en daarmee thematiek in het voortgezet onderwijs.

Bionieuws

Bionieuws is het tweewekelijks verschijnend nieuwsblad voor biologen. De krant brengt behalve wetenschapsnieuws ook interviews, opinie, onderwijsverhalen en artikelen over bedrijven uit de wereld van de levenswetenschappen.

logo Bionieuws, een tweewekelijkse uitgave voor het Nederlands instituut voor biologie.

Het RIVM deelt ons idee dat ontwikkelingen in de biotechnologie voor het algemene publiek inzichtelijk en beschikbaar moeten zijn. RIVM heeft ook een eigen publiekswebsite. Biotechnologie.nl en RIVM trekken samen op in het ontwikkelen en publiceren van publieksvriendelijke informatie.

RIVM

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zet zich al meer dan 100 jaar in voor een gezonde bevolking in een gezonde leefomgeving. Het ondersteunt burgers, professionals en overheden bij deze uitdaging.

Onze partners dragen elk op hun eigen wijze bij aan de doelstellingen van deze website. Zij zijn niet verantwoordelijk en kunnen niet worden aangesproken op de inhoud, context en resultaten of effecten van de website. Dat valt onder volledige verantwoordelijkheid van NEMO Kennislink. Zie ook onze Disclaimer.